A 13 reasons why-ban Hannah tényleg meghalt?
Figyelt kérdés
Vagy mennyit fizettek neki, hogy megölje magát? Vannak őrültek akik bevállalnak ilyeneket? Vagy csak kicsit sebesítette meg magát és utánna összevarrták neki a sebét? ;-;#13 reasons egy
2017. máj. 31. 09:49
1/7 anonim válasza:
Szia! Ne felj, nem halt meg, mert ez egy film te kis butus. Es hanna egy szineszno az igazi neve Katherine Langford es koszoni szepen nagyon jol van :) 11F
2/7 anonim válasza:
Egyik filmben sem halnak meg a színészek. Szerepet játszanak, a "vér" csak kellék a halál pedig legfeljebb filmes trükk illetve kaszkadőröket alkalmaznak ha nem átlagos helyzetről van szó.
Érdekes felfogásod lehet annak fényében hogy egy 11 éves gyerek oktat ki téged mert jobban tudja.
3/7 anonim válasza:
Persze, hogy meghalt, hiszen erről szól a sorozat 😃 nem értem mit varrtak volna össze neki, vagy mit fizettek volna.
4/7 anonim válasza:
Ha arra vagy kíváncsi, hogy a színésznő meghalt-e: nem. Ha arra, hogy Hannah a történetben meghalt-e: (spoiler!) igen.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat azt tudtam hogy való életben nem halt meg csak arra voltam kivancsi hogy a soriba meghalt. Bocs aki felreertette
2017. máj. 31. 14:25
6/7 anonim válasza:
De ha csak arra voltál kíváncsi, hogy a sorozatban meghalt-e, akkor miért kérdeztél ilyen furcsa dolgokat, hogy mennyit fizettek neki, hogy megölje magát, meg hogy bevarrták-e a sebeit, stb...
Hány éves vagy, hogy ennyire nem tudod hogy működik a filmipar?
Már 20-30 éve is gond nélkül felvettek efféle jeleneteket mindenféle sérülés nélkül, utólagos szerkesztéssel, nemhogy manapság.
7/7 anonim válasza:
Nem hinném, mert szerepelt egy új filmben és jó állapotban volt meg el még minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!