Mi a véleményetek az új Twin Peaks-ről?
A kedvenc sorozatomról van szó. Imádtam a régit, főleg az atmoszférája kötött meg. A színek, a zene, az elkülönített helyszín és világ. A szereplőknek mind megvolt a saját tulajdonságuk, és szinte ki lehetett találni, hogy ki hogy fog reagálni. Szeretni lehetett őket.
Megnéztem az első négy részt a harmadik évadból...
Bevallom, csalódtam. Az egész elvesztette azt a sejtelmességét, hogy valami történni fog. E helyett szürreális jelenségeket mutogatnak, és azt se tudjuk ki kivel van.
Ennek kb. a 20%-a Twin Peaks. Sajnos.
És itt nem a régi szereplők hiányára gondolok, hanem a jól ismert atmoszféra hiányára. A zenére...
Kíváncsi lennék más véleményére is. Hisz a mai nézőközönség nyilván modern sorozatot várt.
Így van. Meglátjuk. Remélem is, hogy hasonló világot kapunk.
Amúgy is szeretem a Lynch-filmeket. A Mulholland Drive a kedvenc. Annak is megvan a maga hangulata.
Ennek a Twin Peaksnek viszont továbbra se tudom milyen hangulata van. Kicsit semmilyen nekem. Átlagos. Talán ezért nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!