Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az új Twin...

Mi a véleményetek az új Twin Peaks-ről?

Figyelt kérdés

A kedvenc sorozatomról van szó. Imádtam a régit, főleg az atmoszférája kötött meg. A színek, a zene, az elkülönített helyszín és világ. A szereplőknek mind megvolt a saját tulajdonságuk, és szinte ki lehetett találni, hogy ki hogy fog reagálni. Szeretni lehetett őket.

Megnéztem az első négy részt a harmadik évadból...

Bevallom, csalódtam. Az egész elvesztette azt a sejtelmességét, hogy valami történni fog. E helyett szürreális jelenségeket mutogatnak, és azt se tudjuk ki kivel van.

Ennek kb. a 20%-a Twin Peaks. Sajnos.

És itt nem a régi szereplők hiányára gondolok, hanem a jól ismert atmoszféra hiányára. A zenére...

Kíváncsi lennék más véleményére is. Hisz a mai nézőközönség nyilván modern sorozatot várt.

2017. máj. 30. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem bejött. Mondjuk én szeretem ezt a stílust is. Nem olyan, mint a régi sorozat, de ez várható volt. Lynch a főszereplőhöz igazítja az egész hangulatát. A régi sorozat annak a Coopernek a világát mutatta be. Bolondos volt, optimista, viszonylag logikus egy kis szürreálissal fűszerezve. Ez pedig a 25 évvel későbbi Coopernek a világát mutatja be. Ennek megfelelően zavart, érthetetlen. Cooper megváltozott, és így megváltozott a hangulat is. Szerintem vissza fogjuk kapni a régi Coopert, és egy nagy hangulat ugrás lesz ezzel párhuzamosan. Bár ez ugye David Lynch, szóval ki tudja. Csak az én értelmezésem. Majd meglátjuk.
2017. máj. 30. 15:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Így van. Meglátjuk. Remélem is, hogy hasonló világot kapunk.

Amúgy is szeretem a Lynch-filmeket. A Mulholland Drive a kedvenc. Annak is megvan a maga hangulata.

Ennek a Twin Peaksnek viszont továbbra se tudom milyen hangulata van. Kicsit semmilyen nekem. Átlagos. Talán ezért nem tetszik.

2017. máj. 30. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!