Vanília égbolt? Film alapján készült másik film?! Mi értelme van ennek? A többi lent.
Figyelt kérdés
Miért készült a Vanília égbolt a Nyisd ki a szemed film alapján? Ráadásul ugyanazzal a főszereplővel. A Nyisd ki a szemedet még nem láttam, de elolvastam az ismertetőt és ugyanaz a történet. Mondjuk gondolom, hogy abból kimaradt az a futurisztikus vonal, de ha tévedek javítsatok ki.2010. máj. 17. 07:03
1/8 anonim válasza:
a Nyisd ki a szemed volt először,annak a remake-je a Vanília égbolt.
Ez az európai verzió sztem sokkal jobb,nem olyan szájbarágós,nem magyarázza túl a dolgokat..Penelope mindkettőben zseniális,de sztem hazai pályán(Európa)sokkal megnyerőbb ő is.
A vanília égbolt túl Amerikai...
2/8 Thurston válasza:
Érdekes, Penelope szerintem valami szörnyű mindkettőben. Meg úgy általában minden filmjében. De az teljesen egyértelmű, hogy az európai verzió jobb. Ezt még látatlanul is megmondaná szerintem bárki.
3/8 anonim válasza:
Egy csomó filmnek van remakeje...
4/8 anonim válasza:
sztem Penelope fantasztikus a filmvásznon
pont az benne a különleges h.nem annyira
"hálivúdi"-amerikai, hanem európai.Olyan más.Főleg amikor pl.Almodovar-ral dolgozik....
5/8 anonim válasza:
PL.
Volver
Rossz nevelés
Beszélj hozzá
Megtört ölelések
ezek a kedvenc Penelope-Almodovár filmjeim.de Woody Allen-féle Vicky Christina Barcelona-ban is nagyon jó
előző voltam
6/8 anonim válasza:
Na, mert a Psycho-remakenek mi értelme van? Egyszer bejött, megpróbálnak még egy kis pénzt leszakítani róla :D
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokta, erre nem is gondoltam, hogy remake. Meg erről a szóról amúgy is a szar japán horrfilmek, amerikai változatai jutnak csak az eszembe :D Amúgy szerintem nagyon jó film volt, de minimum egyszer (ha nem többször) meg kell még néznem, hogy megértsek benne mindent.
2010. máj. 17. 18:41
8/8 anonim válasza:
Majdnem kockára ugyanaz.Én az eredetit vettem meg.Az európai környezet jobban áll ennek a filmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!