Szerinted melyik a legjobb western film 2000 után?
Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford
Ritka jó film.
3.10 To Yuma
mondom ezt úgy, hogy az összes western filmet megnéztem ami 2000 után volt
(a Hell or High Water is elég erős de ugye az nem az a klasszikus western)
2-esnél a pont.
4
Szerintem a Yuma túl buta ahhoz, hogy jó western filmnek titulálja bárki is.
Én is csatlakozom az előttem válaszolókhoz, a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford egy valóban kiváló film, nálam is az a legerősebb.
Kedves utolsó!
Senki nem mondta, hogy legyen más a véleményed, ez valóban szubjektív, ellentétben a film minőségével, a Börtönvonat Yumába egy végtelenül ostoba film.
Én eléggé el tudtam veszni benne, volt benne 1-2 dolog ami zavart de 2000 után hiába van ott a Félszemű meg a Nem vénnek való vidék stb., elég kevés a jó western, és engem azoknak nem fogtak meg annyira... egyszer láttam mindkettőt, a Yuma viszont egy olyan film aminek a hangulata nem nyomasztó hanem kikapcsol és elmerülhetsz benne, mint a Terence Hilles spagetti westernekben is, hiába olyan rohadt jók a Clint Eastwoodos klasszikusok, azok sem tudnak úgy megérinteni hogy unhatatlanul megnézzem többször is
ezért NEKEM a legjobb a Yuma, Tarantino westernjeit is imádom amúgy de azok sem a klasszikus western stilusúak
de tudom hogy gyakorin mindenki egy valóságos filmkritikus szóval bocs hogy leirtam hogy nekem melyik a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!