Hogy tudnék mozifilmeket a premier előtt egy nappal megtekinteni?
Figyelt kérdés
Mert látom, hogy ha egy film megjelenik pl. 20-án, akkor sok oldalon már írtak róla véleményt 19-én, ergo ők már egy nappal előtte látták az adott filmet. Hogy csinálják? Köszi előre is a választ!2017. máj. 20. 22:27
1/4 anonim válasza:
A filmeket legtöbb esetben Magyarországon hamarabb vetítik egy nappal, mint pl. az Egyesült Álamokban. Ezen felül vannak ún. premier előtti vetítések, ahova pl. nyereményjátékkal vagy jó kapcsolatok révén tudsz bejutni. De szerintem az az egy nap differencia nem ér ennyit.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nincs olyan, hogy premier előtti vetítés? Pl. magasabb összegért vagy valami
2017. máj. 20. 22:51
3/4 anonim válasza:
De, vannak olyanok hogy premier előtti vetítések szinte minden filmnél. Szerintem olyan nincs hogy többet fizetsz, de mondom, lehet pl. nyereményjátékkel nyerni vagy ha ismersz bennfentest a moziban akkor talán be tud tuszkolni oda.
4/4 anonim válasza:
Van premier előtti vetítés ahova sajtósokat és egyéb kritikusokat hívnak, hogy írjanak a filmről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!