Speedsterek DC?
Ez engem is elgondolkoztatott, csak azt nem értem, hogy lényegében futott már olyan gyorsan mint pl Zoom; meg utána is egy csomót edzett és semmi se történt. A jövendő filmben pedig alapból kék neki...
Egyébként pedig elvileg időutazásra akkor képes, ha elér egy bizonyos sebességet, akkor pedig hogy a francba lehetnek gyorsabbak nála anélkül, hogy univerzumokat, időket ugranának? Avagy kapukat nyitnának??
Kissé logikátlan szerintem a felépítése, sajnos nem olvastam a képregényeket, lehet ott valami magyarázatot adnának. De Savitarból kiindulva, aki lényegében a leggyorsabb csak 2féle létezik a kék és narancs. Egyébként az a kék még anno mással is volt magyarázva, azzal a szerrel, valahol Zoom kilétének felfedése előtt (csaj szétégett)
Én úgy vagyok benne, hogy annyira mélyreható logikákat azért nem kell hozzáfűzni :)
Bocsi, hogy konkrét választ nem tudtam adni, avagy esetleg több kérdést is felmerítettem benned :/ Hátha akad egy képregény fan is és valamiféle logikus magyarázattal tud szolgálni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!