Mi a kedvenc fantasy-filmetek?
Azt hiszem, én tudnám sorolni a Fantasztikus labirintustól kezdve A herceg menyasszonyán át a Gyűrűk uráig mindent, csupa ilyen filmen nőttem fel.
Nektek melyik a kedvencetek, és miért? Hátha találok 1-2 olyat is, amit még nem láttam:)
Nekem a Pan's Labyrinth.
Francia, és nincs annyira teletűzdelve ilyen béna effektekkel, meg nem nyüzsögnek benne a koboldok (mert egyesek szerint az tesz egy filmet fantasyvá..-.-'), mint mondjuk a Gyűrűk Ura, de én imádom.
Hú, ha lehet én is csatlakoznék a két Conan filmhez, mint legjobbak:P
Amúgy nagyon jó kicsit régebbi fantasy filmek például ezek: (hátha még nem láttad valamelyiket:)
Labirintus (Labyrinth, 1986)
A sötét kristály (The Dark Crystal, 1982)
Végtelen történet (Die Unendliche Geschichte, 1984)
Támadás a Krull bolygó ellen (Krull, 1983)
A Vadak ura (The Beastmaster, 1982)
A sárkányölő (Dragonslayer, 1981)
Legenda (Legend, 1985)
Egy külön gyöngyszem nekem nagy kedvencem volt:
A bagdadi tolvaj (The Thief of Bagdad, 1940)
Mai nagy kedvenc még ami mondjuk belefér fantasy kategóriába:
A kívülálló (Outlander, 2008)
Na jó, Conant nem szeretem :D
A Faun labirintusát viszont életem egyik legjobb filmjének tartom, amit valaha láttam. Egyszerűen remekmű.
A Sötét Kristályt és a Támadás a Krull bolygó ellent még nem láttam :( De legalább van két újabb film, amit érdemes megszerezni:)
Conan, a barbár
Gyűrűk Ura
Sárkányszív
A vadak ura
Csillagpor
Támadás a Krull bolygó ellen
Merlin (a Sam Neill-es)
Grimm
Willow
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!