Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Dragonball-ban azért Son...

A Dragonball-ban azért Son Goku a legerősebb karakter, mert ő állta ki a legkeményebb próbákat, többet edzett mint mások?

Figyelt kérdés
Ugyebár Gokut eldobták gyerekkorában,mert túl kevés a harci kapacitása,mikor megszületett és így került a Földre,de érdekes módon mégis ő az egyik legerősebb hős a Dragonball-univerzumban,rengeteg csillagharcost legyőzött,akik születésüktől fogva erősebbek voltak nála,kivéve Brolyt. Persze, az nem vitás,hogy a Földön az emberek között ő a legerősebb,de az más tészta. Szóval akkor a Gokut a sok edzés,a próbatételek tették erőssé? Például voltak olyan próbatételei,amiket nem biztos,hogy nála sokkal nagyobb csillagharcosok véghez vittek volna,tehát rengeteg kitartása van,hiába volt kevés a harci kapacitása mikor megszületett.

2017. máj. 15. 18:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Én azt nem értem, hogy mystic Gohan a Buu-s saga-nal miért nem változott át ssj2 be?"

Átváltozott.

2017. júl. 5. 17:46
 12/13 anonim ***** válasza:
A Mystic forma erősebb mint az SSJ2, sőt az SSJ3-nál is erősebb.
2017. júl. 5. 17:48
 13/13 anonim válasza:
Oké így már értem. :) Köszönöm.
2017. júl. 5. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!