Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok segíteni melyik...

Tudnátok segíteni melyik filmek lehetnek ezek?

Figyelt kérdés

Segítsetek légyszi! Gyerekkoromban látott filmeket keresek amik - mivel 28 vagyok - kb 80-90-es években játszódtak de csak néhány kép maradt már meg:

1. egy jelenet maradt meg bennem ahol egy ember leesne egy lyukban de egy másik férfi karjába kapaszkodva lóg. Viszont hirtelen leszakad az ember karja így beleesik a lyukba. És mintha rájönne a leszakadt karú emberünk hogy ő is gépből van(?) mert észreveszi a kilógó vezetékeket/szálakat/etc a karja tövéből. Következő jelenetben kötés van a karján és úgy emlékszem nézett a távolba(?) és talán vmi monólógot mondott vagy narrált.

2. vmi óriás gömbszerű lénybe csúszkáltak gyerekek(?) akik ettől megmurdeltek? Elsőre azt hittem a Végtelen utazás de nem találtam benne ilyen jelenetet

3. vmi olyasmi volt a sztory hogy a wc deszkától(!!!) kaptak halálos fertőzést az emberek akik aztán totál eltorzulva haltak meg

4. nagymamánál(?) ül egy asztalnál a család és egyszer csak valaki vért spriccel magából a szemben ülő másik tányérjába és mindenki próbál úgy tenni mintha nem történt volna semmi

5. az a kép maradt meg hogy egy munkás vagy vmi hasonló ember lepukkant otthonában a plafonon lóg valami trutymó ami aztán beleesik a kajájába és a tálban már óriás hernyóként mozgolódik de enberünk nem veszi észre és megeszi a kaját

2017. máj. 14. 23:04
 1/4 Garott ***** válasza:

5: Breakfast of Aliens

[link]

2017. máj. 14. 23:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Huh köszi megnézem!

Az elsőt meg megtaláltam időközben:

American Cyborg Steel Warrior

2017. máj. 14. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:

"4. nagymamánál(?) ül egy asztalnál a család és egyszer csak valaki vért spriccel magából a szemben ülő másik tányérjába és mindenki próbál úgy tenni mintha nem történt volna semmi "

nem így, de a Hullajóban van ilyen jelenet. vendég jön a házba, anyu addigra már félig-meddig zombi. sodót esznek, anyuci vmilye a vendég sodójába spriccel, közben leszakad a füle a sajátjába, és megeszi...

2017. máj. 15. 08:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen azt már én is megtalaltam azóta :D meg az a kutyás jelenet is brrrrrrr..... :D
2017. máj. 15. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!