Fontos, milyen filmeket ajanlotok?
Figyelt kérdés
Több kategória érdekelne.
Szerelmes: Legyen valami nagyon romantikus, szóljon fiatalokról, ( de ha nem az se baj) lehet regi is. Meg sírós filmek is jöhetnek😂
Fantasy: Bármi ami tenyleg érdekes.
Vicces filmek is érdekelnének, amin tenyleg annyit lehet nevetni, amin mar szinte sírsz a nevetéstől fajták.
Tényleg sok film jöhetne, mert mar nincs semmi tippem mit nézzek. Tudom sok ilyen kérdés van, de hatha 😏 🎬 📺
2017. máj. 12. 20:40
1/2 anonim válasza:
Az imdb.com-on van sok összeállított lista, amit a felhasználók csináltak. Csak írd be, hogy legjobb fantasy, vígjáték, romantikus... stb filmek,(angolul persze), és így szerintem jobban tudsz keresni, mint ha itt ajánlanak egyet kettőt, amit már lehet láttál is.
2/2 A kérdező kommentje:
Koazonom, utana neztem es tenyleg talaltam jo filmeket
2017. máj. 12. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!