Tudtok olyan sorozatot, ami olyasmi mint a The 100/A visszatérők?
Figyelt kérdés
Nem szoktam sorozatokat nézni, de mostanában több a szabadidőm ezért kerestem egy olyan sorozatot, ami nekem való, és tökéletesen meg is kaptam ezt ebben a sorozatban, a baj csak az, hogy annyira tetszett, hogy nem bírtam abbahagyni és 5nap alatt utolértem a sorozatot, azaz csak ritkán jön egy-egy új rész. Viszont szívesen néznék valami másik sorozatot, ami hasonló témájú, mint ez. Ha tudtok ilyet, akkor legyetek szívesek, írjátok le nekem. Köszönöm.2017. máj. 11. 15:18
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg az Éghasadás címűt :) én azzal voltam úgy, hogy kivégeztem 1 hét alatt.
2/4 anonim válasza:
Nem láttam a the 100-at de szerintem a Lost is hasonló
3/4 anonim válasza:
Talán az Under The Dome, és ahogy írták a Lost hasonló.
És egy kicsit más de személyes kedvencem, a karakterek és a story miatt: Into The Badlands.
4/4 anonim válasza:
Under The Dome (A búra alatt) szerintem brutál jó sorozat, csak kevesen nézték, és 3 évad után elkaszálták, pedig a személyes kedvencem. Most találtam rá a The 100-ra ez is elképesztően jó. Csak itt várni kell 1 hetet az új részekig, a Búra Alattot viszont 1 hét alatt kivégeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!