A Star Wars Lázadók 4. évadában szerintetek visszatér Ahsoka tano?
Ezt mire alapozod? Tudtommal legjobb esetben is kétséges, hogy túlélhette Malachort.
Az, hogy él, kétségtelen. Minek lett volna benne egy évadzáró rész zárójelenetében egy jelenet, ahol bebújik egy helyre, ha aztán fél óra múlva kivérzik és meghal?:D
A visszatérése már szerintem kérdéses. Mármint... fog még szerepelni valószínűleg, mert egy rendkívül népszerű karakter, de... Kenobit is hamar lerendezték, többé nem fog előkerülni.. Viszont Ahsokát ki kell írni előbb-utóbb. Ha nem teszik, akkor a Rebels befejeztével továbbra is lezáratlan szálak maradnak az Új reményig. Ez mondjuk mégegy indok lehet egy újabb bőrréteg lenyúzására, de szerintem lassan elég lesz annak a korszaknak a feldolgozásából:D
Szóval Ahsoka előbb-utóbb vagy végső remeteségbe vonul, vagy meghal. Utóbbi miatt bőgve verném szét a képernyőt, úgyhogy bízom az első opcióban:D
Szóval szerintem vissza fog térni így, vagy úgy, de lehet az évad végére távozni is fog. Így, vagy úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!