Hány ló játszotta Kincsemet az új Kincsem filmben?
Figyelt kérdés
Kettőt meg tudtam különböztetni, hány volt összesen?2017. máj. 9. 21:43
1/5 anonim válasza:
Összesen 6 ló játszotta Kincsemet,én is teljesen meg voltam lepődve,mikor a tudtomra jutott:D
Még külön sminkelésre is volt szükség a lovak számára,hogy ne legyenek túl feltűnőek a különbségek.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Úgy vettem észre, hogy az egyik versenyzős jelenetnél szép barna volt a farka (gyönyörűen vették a jelenetet a kamerák, látszott ahogy a fény végigcsillan rajta, ezért maradt a fejemben) egy későbbiben meg elég sötét.
Igen, a lósminkesek :) Mindig figyeltem a fejét, nagyon gyakran változott a folt a fején :)
(eleinte volt egy csík ami lefutott a csillagból, de később eltűnt)
2017. máj. 9. 21:58
3/5 anonim válasza:
+ arra azért figyelhettek volna, hogy kancát használjanak. Nem sikerült.
4/5 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok, de amúgy miért nem egy lóval vették fel a filmet? :O
5/5 anonim válasza:
1-es vagyok és azért nem egy lóval vették fel,mert akkora szerepet,annyi feladatot nem tudtak volna egy lóval betaníttatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!