Tudtok mondani olyan népszerűbb sorozatokat, amik nem csak a szexről és az erőszakról szólnak?
Agymenők
Hülyén hangozhat,de én a Semmi közepént is szoktam nézni,engem szórakoztat.
Pretty Little Liars volt egy nagy kedvencem, meg a Family guy
nah de milyen témában érdekel?
mert pl van a jim szerint a világ,ami remekül bemutatja szinte az összes párkapcsolati játszma alaptípus,miközben erőszak és szex mentes.
A kettő közül semelyiknek se az erőszak vagy a szex a lényege,az csak háttér.Ilyet csak az mondhat aki max 2 részt látott belőle vagy csak hírből ismeri ezeket.Az egyik drámai sorozat, a másik politikai,hatalmi játszma lényegében.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, ott egy csomó vígjáték pl a már említett Agymenők vagy Jóbarátok.
Lostot is ajánlom,egyik legjobb.
The 100 pl. meg a Holnap Tali!A kedvenc soroztaim!
Egyiknek se az erőszak meg a szex a lényege!!!
American gods
iZombie
The handmaide's tale
Egyrészt igen túlzás. De még ha minden részben mondjuk 3 percet pucérkodnának akkor már sokat mondtam, de még mindig ott lenne 57 perc amiben nem :D
Hogy miről szól? Már mondták politikai hatalmi játszma , rengeteg cselekményszálon fut, elég komplexek a történetszálak, nagyon sok témát dolgoz fel, nem lehet röviden leírni miről szól. Televan drámai fordulatokkal amik sokszor lényegében sokkolnak, nagyszerű összetett karakterekkel, érdekes karakterfejlődéssel, nagyszerű csatajelenetekkel, párbeszédekkel helyszínekkel stb.
Illetve még remek színészek, díszletek, zseniális CGI...
Egyébként meg mondhatni, forradalmasította a fantasy műfaját.
És akkor a sorozat még mindig egy lebutított változata a könyvnek ami egyszerűen zseniális. Szerintem felér egy Shakespeare drámával.
Attól még hogy a sok nagyokos akik csak hírből ismerik a Trónok harcát, csak arról beszél a sorozat kapcsán hogy hű de sokat szexelnek benne meg hű de sokan halnak meg attól még nagyon nem erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!