Mik voltak a filmek címei?
Figyelt kérdés
1. Régen láttam egy ilyen UFO-s filmet amiben egy család hazafele tartott vmi kirándulásról, de fények jelentek meg a kocsi felett és kisodródtak. A kamera bekapcsolva maradt és lefilmezték, hogy rabolják el őket az alienek. Amikor meglátták utána mindenáron el akarták kapni őket, de egy faszi segített nekik.
2. Ez is ilyen UFOs szerű film volt. Ebben egy csaj görkorizott és elcsapták autóval. Ahogy bevitték a korházba rájöttek, hogy minden szervéből van még 1 darab a testében. Később vmi öreg nő elmondta neki, h ő igazából idegen...
Mind2 filmnek a címe kéne! thx!
2010. máj. 15. 20:56
1/2 anonim válasza:
húú az elsőre én is emlékszem, de nem tudom a címét :( pedig nagyon megragadt bennem az a film, emlékszem mindig ilyen man in black-szerű alakok üldözték őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!