Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pontosan mi is a címük?

Pontosan mi is a címük?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két film címét szeretném megtudni tőletek.

Az egyik, egy régi film amiből annyira emlékszem hogy két aszteroida vagy micsoda landolt a földön az egyikbe mikor bementek gyógyított, és a környezetre is jó hatással volt, a világ másik felén a másik pedig pusztított.

A másik, valami mutáns pókok egy kamionra másztak az úton. Megnéztem az óriáspókok 1-2 részét egyik sem az.

Ha valaki tudja a kérdésben kiírt filmek címét annak örülnék. :)

Előre is köszi a válaszokat :)

2017. máj. 7. 20:05
 1/3 A kérdező kommentje:

Egy film lemaradt :D

Ez is régi afrikai gyilkos méhekről szól egy család elmegy piknikezni de megtámadják őket a méhek a gyereket kórházba viszik és mikor bemegy az orvos hogy megvizsgálja a gyerek egy nagy méhet lát az orvos személyében, a vége pedig az hogy valami szirénàval űzik el a méheket.

2017. máj. 7. 20:17
 2/3 anonim ***** válasza:

a darazsas filmről nekem a Rajzás jutott először eszembe. iskolabuszt támadnak meg, hallucinálnak tőle az emberek. rájönnek, hogy valami adótorony hangja csalogatja a gyilkos méheket oda... de lehet, hogy már én is keverem valamivel :D

a pókos film a Mérges pókok.

az aszteroidásról sosem hallottam.

2017. máj. 8. 08:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Persze a mérges pókok :D Randa nyolclábú "terroristák" :D

Az aszteroidás film a végezetes erő, egész éjjel kerestem :D

A darazsas pedig a rajzás ennek is utánanéztem :)

Köszi a választ! :))

2017. máj. 8. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!