Végtelen szerelem / Kara Sevda - Hogy lehet így befejezni egy sorozatot?
-SPOILER VESZÉLY-
Felvagyok háborodva, hogy egy ilyen színvonalas és izgalmas sorozatot hogy lehet ilyen borzalmasan és sötéten lezárni? Ozan halálára gondolok. Teljesen felesleges volt a halála a történet szempontjából. De ha már mindenáron megakarták ölni szerencsétlen gyereket (pl. mert a színész nem vállalta a következő évadot vagy hasonló), akkor miért ilyen gyatrán tették? A gyilkos feltűnés nélkül bejutott a cellájához a börtönben majd a kórházban is gond nélkül besétált egy előzetes letartóztatásban lévő személy kórtermébe. Legutóbbi alkalommal rendőrök álltak a kórterme előtt és a hozzátartozói sem léphettek be, most pedig ez??
Továbbá, ha két epizód közé raknak ekkora botrányt azt még meglehet érteni, hogy nézze a nép a következő részt is, de hogy ilyen felkavaró érzésekkel és kérdésekkel hagyják nézők millióit hónapokig amíg a következő évad jön, egész egyszerűen tisztességtelen.
Én szívem szerint adnék a forgatókönyvírónak 2 hónap letöltendő büntetést. Másnak mi a véleménye?
SPOILER
Kedves kommentelők igen a végén meghal Kemal és Emir is Kemal rálép egy aknamezőre ha felemeli a lábát felrobban...De nem válik értelmetlenné a sorozat...Kemal egész sorozatban azt hajtogatta idézem..
-nem félek senkitől és a haláltól sem...Nihanért és Denizért az életemet adnám...
Megnéztem én is az utolsó részt (szinkronosan, köztévén). Az utolsó hozzászólóval kell egyetértsek. Gyönyörű vége volt. Férfias, megható, nagyszerű. Nem értelmetlenné tette az elmúlt két évet, hanem megkoronázta.
Szeretném megemelni a kalapom mindegyik színész előtt, Burak Özcivit és Kaan Urgancioglu külön említést érdemelnek, végig hatalmasat alakítottak. Bebizonyították, hogy vannak kiváló színészek az unalomig ismert hollywoodi arcokon kívül is. Nem véletlen nyert Emmy-díjat a sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!