A 13 okom volt 1. része miröl szól? Több lent.
Szóval. Megnéztem az 1. Részt, angol felirattal
Ez miatt elég homályos a történet. Odáig eljutottam hogy egy Hannah nevü lány öngyilkos lett ( mondjuk ezt màr az elott is tudtam mielott megnéztem az elso részt.) A màsik meg hogy ez a Hannah lefeküdt egy fiúval aztan elindult a Sherivel es nekimentek a kresz tablanak es az kidolt. Utana meg egy Jeff nevü gyerek ittas allapota miatt autobalesetet sze vedett. Na kb. Ennyi maradt meg:-D Ha valamit rosszul gondolok azt légyszi irjatok meg. Köszi!
Az első kazetta Jason-é. Hannah nem feküdt le vele, a srác csak egy "jó" képet csinált, amit Bryce elküldött mindenkinek az iskolában, így nagyon jó pletykatéma lett az új lány.
A többi dolog amit leírtál sokkal később derül ki. Jeff nem volt ittas, azért szenvedett autóbalesetet, mert Sheri kidöntötte a Stop táblát. Minden összefügg mindennel.
Nézd magyar felirattal.
Érdekes sorrendben nézed...
Mert ez nagyon nem az 1. rész eseménye az is biztos :D
Végülis csak magadnak spoilereztél egy keveset :P
A sorozatot pedig ajánlom a valódi 1. részétől kezdeni, de körülbelül ez minden sorozatra érvényes (na jó egy Barátok köztöt nem biztos xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!