Vámpírnaplók; Kai Parker. Valaki mesélne ő róla?
Szép napot! Véleményem szerint jobban járnál ha néznéd a sorozatot mert így semmi értelme.. egyszerűbb ha nézed úgy jobban megismerheted őt ha ennyire a rajongója vagy, vagy is hát ha ennyire megtetszett neked!
De ahogy már te is írtad ő egy nagyon gonosz karakter.. és ez csak karakter nem a valóság, ez mind csak sorozat és szerep az egész, felesleges egy karakterbe szerelmesnek lenni. De ha ennyire érdekel akkor mind amit tudni akarsz róla ott van a Wikipédián.
És bocsi a megfogalmazásért de ez a véleményem, és te kérted a saját véleményt
Előző válaszoló: huh... tulajdonképpen a gyerkőcöm és a munka mellett nem igazán tudom a sorozatot olyan szinten elsajátítani. Teljesen igazad van, de az a baj, hogy a sorozat olyan karaktereket is magába foglal, akik nekem korántsem szimpatikusak, és lényegében ő róluk van szó, nem konkrétan maga Kai-ról. A 'megtetszett' kifejezésem pedig nem arra "gondolt", hogy én most szerelmes vagyok belé. Nem a tinédzserkoromat élem, lehet, hogy akkor olyan szintű rajongója lennék :)
Illetve tisztában vagyok vele, hogy ott a wikipédia, de még megboldogult lánykoromban sajnos nem volt lehetőségem, hogy angolt tanuljak. A saját véleményt pedig a karakterre értettem, nem teljesen arra, hogy milyen csúnyarossz ember vagyok, hogy segítséget kértem :D Mindenesetre azért köszönöm!
Ill. továbbra is várom a segítséget:3
Huhh..akkor megértelek de minden gyerkőc mellett lehet szerintem pihenni este ha úgyvan, és kell hogy az ember szánjon magára egy kis időt nem mindig a hajtás, de ez az én véleményem. nyilván minden ember más és más, viszont akkor gondolom te már inkább ilyen közép korú lehetsz a le írásod alapján, bár nem értem mert azért a középkorú emberek nem igazán szoktam ilyen megfogalmazást írni és ilyet pedig végképp nem ' :3 néhányan örülnek ha jó matricát küldenek el ( előre is bocsánat, ezzel nem szántam megsérteni senkit, de a szüleim alapján én ezt tapasztaltam)
Szóval mindössze ennyi lenne a válaszom, és bocsi ha nem a legjobban válaszoltam neked
Hát.. hidd el nekem hogy volt részem beszélgetni veled egyidősökkel, de ha kicsit bele gondolsz a középkorú emberek akiknek tegyük fel már vannak gyerekeik azok nem kérdezgetnek 'Kai Parkerről' aki leginkább tini sorozatokban szerepel leginkább a '16' éves korosztály van oda az ilyen szereplőkért, csak mondtam egy példát, de ez így van.
De ha te ilyet nézel ennyi idősen gyerek mellett az már nyilván a te dolgod.
De teljesen biztos vagyok abban hogy te nem középkorú vagy, és most hogy ezt megvitattuk további szép napot neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!