Szerintetek melyik rész (ek) volt (ak) a legdurvábbak a Gyilkos elmék c. sorozatban?
Nekem 2 rész volt, ami számomra a nagyon durva kategória, sajnos konkrét részt nem tudom, melyikekben volt:
az első, egy pasiról szól, aki fiatal lányokat erőszakol és eltemeti őket a kertjében; mindenki azt hiszi, hogy a saját kisfiát is megölte, de a felesége elrejtette őt, a végén a feleségét (aki totál ártatlan) is kivégzik és őt is; kideül, hogy a fiút elrejtette, és csak védeni akarta a nő. ez talán 2.évadban van, de még Gideon idejében
a másikban egy tolószékes fószer és az testvére a sorozatgyilkosok, egy farmon élnek; mindenféle embert gyilkolásznak, akiket a malacokkal etetnek meg. ez is még Gideonos rész.
Nekem az amikor a csávót kiengedik a zárt osztályról, ahová azért került, mert gyerekként kiharapott egy darabot a húgából. Nőket rabol el, hogy megegye őket. Az utcsó áldozatát felszolgálja a mit sem sejtő keresőcsapatnak, akik a lányt kutatják az erdőben.
Meg amikor a csávó az erdőben él egy barlangban, és kisfiúkat rabol el, évekig fogva tartja őket, és fajtalankodik velük. Az egyik kis srácot a húgával együtt rabolja el, akinek sikerül megszöknie, így az elkövető elmenekül a gyerekkel, és hogy pénzt szerezzen eladja egy pedofilnak a gyereket. A gyerek végül megmenekül, de a pasi szabadon kószál, sosem kapják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!