Melyik torrent oldalról tudom letölteni magyar szinkronnal, jó minőségben az Újholdat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 13:47
1/5 anonim válasza:
sajnos magyarul nem tudok linket adni, nem tudom mennyire vagy nagy rajongó, de nem ajánlom, nagyon nagyon rossz film, az elsőhöz képest egy nagy csalódás!! 2 óra rá ment az életemből, bocsi, de tényleg nagyon uncsi, rég láttam ilyen rossz filmet, pedig én is reményekkel ültem le a gép elé :)
2/5 anonim válasza:
Bakker, ettől kapok már hülyét. A sok fangörl csak veri a nyálát, hogy tvájálát ííígy, erdvárd úúúúgy, közbe b@sznak annyit utánakeresni, hogy nincs szinkronnal a film. Olvasni tán nem tudtok??
3/5 A kérdező kommentje:
2. hsz! De okos vagy vazze. Minek írkálsz ide, ha nem tudsz segíteni?!
Édasanyámnak kellene letöltenem az Újholdat, mert nagyon tetszett neki az első rész. Ő meg nem FANGÖRL, hanem FANVUMEN! Erről ennyit. Nyasgem te majom. :)
Az elsőnek köszi. :) Majd még keresgetek valahol.
2010. máj. 15. 14:16
4/5 anonim válasza:
Akkor meg anyád nem tud olvasni. Köcs@g. Ettől még akkor sincs szinkronnal.
5/5 A kérdező kommentje:
A nagyokos 2.-nak üzenem, hogy szinkronosan letölthető és online nézhető a film a www.netmozi.com -on.
2010. jún. 5. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!