Egy régi Minimaxos mesét keresek, kis fehér nyuszik?
2007-2009 körül adták (többször is láttam), kevésre emlékszem belőle...
Kis fehér nyuszi gyerekek voltak a főszereplők (öten voltak talán).
Ha minden igaz, tél volt (lehet, hogy egy karácsonyi rész volt, de én erre az egyre emlékszem, ezt keresem)
A történet maga valami olyasmi volt, hogy kint voltak a "gyerekek" és volt valami dolog, amitől féltek és el akarták kapni, vagy meglesni... Lábnyomokat találtak a hóban, valamikor talán egy alakot is láttak átmászni a kerítésen... 6-7 évesen én nagyon meg voltam ijedve, a vége egyáltalán nem maradt meg...
Ezen kívül olyan dolog is rémlik, hogy sátoroztak, de ez némileg üti a teles dolgot, ami viszont biztos. Ki tudja mondjuk... :D
Lehet, hogy egy kicsit zavaros, de nagyon szeretném megnézni, hogy mitől féltem annyira. :D
Régóta keresem, nem a Bob és Bobek, nem a Rabbids...
Bármit, ami csak egy kicsit is hasonlít, írjátok!! :D
Dnumiru: Sajnos nem ez az, de köszi. :)
#4-es: Lehetséges, de sajna tényleg alig emlékszem... :/
Biztos fehérek nem szürkék a nyúlak ?Akkor talán a címe : A hetedik testvér.(Ám ebben 6 kölyök és 2 felnőtt szürke nyúl van és főszerepben egy árva kutya Vacak a neve).Ez az utolsó tippem .
Itt egy oldal linkje ahol keresheted még (ha meg ezen is nézted akkor boccs) :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!