Mellyek azok az animék amelyeket kár lenne kihagyni?
Igen a Death Note az jó, de szerintem eléggé alapműnek számít még a Naruto is, és amúgy a fele nézettsége kb olyan ember, akit szidták majd belenéztek és megszerették, szóval szerintem érdemes azt is megnézni, a Zank you no terror elég rövid anime, de attól még egész élvezhető, ha már láttál pár animét, akkor ajánlom az MM!-et, ami inkább nevetetésre szolgál és remekül parodizál egy-egy animeműfajt, a konosuba is egy jó anime, amit még sokan szeretnek az a mirai nikki, meg még ott van a noragami, azért is elég sokan rajonganak, és talán még a one punch man, ezek nem olyan hosszúak, de mégis szerethetőek a karakterek benne, meg van egy ilyen scifis anime film amire amúgy a toplistán akadtam rá, igaz romantikus de hihetetlen király lett szerintem, adok is linket hátha érdekel, megjegyezném, hogy ez drámába is tartozik, szóval lehet elpotyogtatsz pár könnycseppet, habár én a Naruton is sírtam, szóval kitudja :D
EZ A FILM LINKJE!! (anime)
meg ami még alapmű az talán a Chihiro Szellemországban, ezt nagyon pici gyerekként láttam, de már akkor is tetszett + oscart is nyert szóval mindenképp megér egy próbát :).
Hát nehéz kérdés
1. Sword Art Online nem fűznék hozzá túl sokat az első évad zseniális a második már kicsit monoton, de semmiképpen nem hagynám ki kb 23-46 rész attól függ, hogy 1vagy 2 évadot akarsz megnézni
2. Naruto+ Naruto shipuden. Ez 800rész környékén van.
3. Fullmetal Alchemist ez egy nagyon jó anime.
4. One piece hát ez a személyes kedvencem 1999óta adják sajnos csak feliratosan de szerintem így sokkal élvezhetőbb.
Fairy Tail-kedvenc animém,és eléggé alapnak is számít
Hamatora-tudom,tudom,nem egy elismert anime,de vagy tetszik valakinek,vagy nem(nekem szeméy szerint a kedvenceim között van)
Death Note-előttem elmondták
Soul Eater-király anime,király szereplőkkel
No Game No Life-nem igazán szeretem az ilyen gamer animéket,de ez hihetetlenül megfogott
Phi Brain:Kami no Puzzle-ez sem egy nagyon híres anime,de nagyon érdekes és izgalmas
Code Geass -ezt nagyon élveztem főleg az első évadot
Akagami no Shirayuki -ez egy romantikus anime, nekem nagyon tetszett. Szerintem ez egy kihagyhatatlan anime
Még csak most kezdtem animét nézni de én ezeket ajánlanám :)
One Piece
Hunter X Hunter
One Punch man
mob psycho 100
Cowboy bebop
Danganronpa
és talán a dragon ball kai (azért a kai nem pedig a Z mert itt szebb a látvány,manga hű és nincs benne időhuzás de a Z számit "alap műnek")
ui:ha nevetni akarsz akkor a Osomatsu-san-t tudnám ajánlani :)
Fate stay night
nejimaki seirei senki
rakudai kishi no cavalry
koutetsujou no kabaneri
akame ga kill
kono suba
mahouka koukou no rettousei
Re: zero
Ezek azok amiket még nem írtak de szerintem mindenkép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!