Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki a film cimet?

Valaki a film cimet?

Figyelt kérdés
Nos eleg homalyos a film story :D Annyira emlekszem, hogy egy helyetesito tanar erkezik a suliba. Eleg mocskosul bannak vele :D...ha hol emlekszem akkor kikotozik a suli kapujara is. De nem hagyja magat :) viszavag nekik :D Nem tudom pontosan ki a foszereplo talan Jacki Chan vagy Jet Li ? Elore is koszonom a valaszokt ;)

#iskola #Jet Li #jacki chan
2017. máj. 1. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
osztály vigyázz?...tuti nem Jackie és nem is Jet Li, de ez ugrott be.
2017. máj. 1. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:
:( sajnos nem de azert kosz. Ha jol emlekszem akkor egy tuzolto locsoloval is meglepi a bandat. Tehat ilyen akcio / vigjatek szeruseg.
2017. máj. 1. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Terminátor 33 1/3 (Bai bian xing jun, 1995)
2017. máj. 1. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
A "Fák jú, Tanár úr!" is ilyen, de az német film!
2017. máj. 1. 23:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Osztály vigyázz! ... talán?
2017. máj. 2. 09:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Jaa bocsi,ne haragudj,látom az első is ezt írta,pedig elolvastam a kommenteket.
2017. máj. 2. 09:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyiksem az...:( azert koszonom a valaszokat. Hihetetlen...nekem ugy remlik mintha Jacki Chan lenne a foszereplo :(. Tenyleg nem ertem...pedig nagyon jo film...igaz nem mai film :D...de akkor is ....
2017. máj. 5. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!