B.Bundy kérdése:
Soy Luna-fanok! Szerintetek mi a helyzet Ámbár szüleivel?
Figyelt kérdés
Számomra egyre inkább világossá válik az a tény, hogy a szülei nincsenek is külföldön, ahogy Sharon állítja. Sőt már az se biztos, h Sharon Ámbár keresztanyja. Annál sokkal több. Plusz ott van még az a nő, aki az első évadban folyamatosan próbál Ámbár közelébe jutni, de arról se tudni sok mindent. Mindenesetre nekem elég zavaros az ő családi háttere. Ti mit gondoltok?2017. máj. 1. 14:25
1/6 anonim válasza:
Ámbár szülei meghaltak a tűzben és Szol a húga nem tudom meddig láttad de ha jól tudom Luna az. A (Bocsi ha letöltés a poént)
2/6 A kérdező kommentje:
Ez biztos? Mert én olvastam olyan teóriát, h Luna apjának és Sharonnak a közös gyereke Ámbár, így Luna és Ámbár féltestvérek, de szerintem ez nem valószínű. És akkor ki az a nőci, aki próbál Ámbár közelébe jutni (nekem az anyjának tűnik, de nem biztos).
2017. máj. 1. 18:50
3/6 anonim válasza:
Ámbarnak van egy folt a derekán, aminek köze lehet a tűzbalesethez. Luna-val unokatesók, mert Sharon-nak két testvére van: Luna Lilytől van, Ámbar pedig a másik tesójától. Ha ez számít valamit, Sharon azt hazudja, hogy Ámbar Sol Benson, mert inkább neki adná a vagyonát, mint Luna-nak.
4/6 A kérdező kommentje:
De ha Sharonnak lenne egy másik tesója, arról már csak szó esett volna a sorozatban. Legalább Alfredo, Sharon apja említhette volna:/ Vagy honnan vetted, hogy Sharonnak van még egy testvére?
2017. máj. 2. 19:41
5/6 anonim válasza:
2. vagyok: Tudok egy kicsit spanyolul és a videók alatt ezt írták. Én meg nem kérdőjeleztem meg, mert végülis ők tudják, hisz előrébb vannak a sorozatban. :D Amúgy ha eddig nem beszélt az apjáról, Alfredo-rol (kicsi spoiler, ha valaki nem tudná), akkor ki tudja!
6/6 Saturnus27 válasza:
Ambart a villa korul jarkalo no szulte majd sharon adoptalta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!