Megnéztem a "13 okom volt" c. filmet, de nem értek pár dolgot!?
Ma fejeztem be a sorozatot/filmet, de lenne pár kérdésem: Tony miért volt rajta azon a lapon, ha nem szerepelt a kazettákon? Alex miért lőtte magát fejbe, végül meghalt? A fényképész fiúnál(nem jut eszembe a neve:D) miért voltak fegyverek? Bryceot letartóztatták?
A válaszokat előre is köszönöm.
Első körben én is ezt gondoltam, hogy talán Tyler húzta ki a listájáról öngyilkosságnak színlelve, de visszapörgettem. Alex labilis volt és ugyanúgy tett utalást az öngyilkosságra és hogy ő nem tervez semmit a jövőben, szerintem az valóban öngyilkossági kísérlet lehetett, hiszen nem halt meg, csak kórházban van.
Tylert megvédte Montgomerytől és igazából nem is szekálta a srácot, ezért kerülhetett le a fotója.
De miért került fel Clay?
Ennek a sorozatnak a vége nagyon zavaros. :D Valószínűleg a 2. évadban mindenre fény derül. Remélem.
Már nagyon várom.
Hmm... Ez igaz!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!