Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a '13...

Mi a véleményetek a '13 reasons why' című sorozatról?

Figyelt kérdés
El szeretném kezdeni nézni, viszont nem tudom melyik korosztálynak való, és hogy tetszene-e nekem. Tudom, azt mások nem dönthetik el, hogy nekem tetszik-e, viszont kíváncsi vagyok a Ti véleményeitekre! :)

2017. ápr. 26. 15:58
 1/6 anonim válasza:
Szia! En 15 eves lany vagyok amikor elkezdtem a sorit azt gondoltam unalmas, hulyeseg de mikor mar ugy voltam vele h najo mivan akkor ha megnezem azota is imadom vegigneztem imaaaaaadom komolyan barmelyik korosztalynak ajanlom nezd csak meg nagyon jo
2017. ápr. 26. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem csak neked mondom, de minek kell ezt naponta megkérdezni? Itt senki nem ismeri a keresőt?
2017. ápr. 26. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Hú, szerintem muszáj megnéznem:D

Én imádom, mert tanulságos és izgalmas.

14/L

2017. ápr. 26. 18:10
 4/6 anonim válasza:
55%

Most fejeztem be a 11. részt, hát hogy mondjam gáz nem gáz, az egyetlen film/sorozat ami megkönnyeztetett.

19/f

2017. ápr. 26. 21:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen nezd meg, tanulsagos, izgalmas tortenet, es a vegere annyira kozel kerultek hozzam a szereplok, hogy veluk egyutt sirtam. Tobb napig a sorozat jart a fejemben, miutan befejeztem, nem sokszor gyakorolnak ram ilyen hatast filmek/sorozatok. Csak akkor nezd meg, ha jo lelkiallapotban vagy, de amugy nagyon ajanlom!:)
2017. ápr. 26. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Imadom, amikor elkezstem nezni mar akkor a szerelmese lettem. Buzditottam az osztalyt arra h nezzek. Mar az egesz osztaly errol aradozik, ez a kozos temank az iskolaban..:D nagyon durva erzelmek vannak benne, es a szornyu igazsagot mutatja be. Ajanlom mindenkinek.
2017. ápr. 28. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!