Ezen vígjátéksorozatoknál nálatok mi a sorrend: Jim szerint a világ, Férjek Gyöngye, Szívem csücskei?
Egyik rosszabb mint a másik, tipikus zs-kategóriás szitkomok rengeteg évaddal és epizóddal amit olcsón meg lehet venni szindikátusi sugárzásra és évekig lehet forgatni a szabad műsorsávokban. Nálunk pedig azt hiszik hogy ezek milyen jók.
A Férjek Gyöngye talán csak annyival jobb hogy az párkapcsolati és nem családi témájú (nincs gyerek).
A Jim szerint a világ a 4. évadig jó és angyon szórakoztató műsor. Az ötödiktől kezdve viszont hanyatlik, ráadásul a 6.tól kezdve rettentő mód - ezért is áll rosszul az értékeléseknél.
A férjek gyöngyéből pár részbe belenéztem, belenéznék máskor is, de mivel nem láttam elég részt, mást nem tudok mondani.
A harmadikból semmi tapasztalatom.
1. Cheers (1982-1993)
2. Taxi (1978-1983)
3. A dumagép (1993-2004)
Igazából szerintem mindegyik szörnyű. Ezekből a Comedy Centralos sorozatokből egyedül az Agymenőketbírom.
De ha sorba kell rakni akkor
1. Jim szerint a világ
2. Férjek Gyöngye
3. Szívem csücskei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!