Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Összesen hány része van a...

Összesen hány része van a Final Fantasy-nek?

Figyelt kérdés
Én még egyiket sem láttam, de már sokat hallottam róla és szeretném megnézni őket. Van itt FF rajongó aki tudna tanácsot adni? Van olyan oldal ahol online megnézhetem? Csak olyat írjatok ami szinkronos vagy feliratos :) Köszönöm
2010. máj. 14. 15:14
 1/6 Thurston ***** válasza:
Én FF rajongó vagyok, és az anime szar. :D
2010. máj. 14. 16:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez igazán nagyon hasznos hozzászólás volt, köszönöm. Ha esetleg a közeljövőben eszedbe jut még ilyen hasonlóan bölcs és hasznos megjegyzés, akkor nagyon kérlek, hogy azt tartsd meg magadnak. Köszönöm
2010. máj. 15. 13:13
 3/6 anonim válasza:
Torrenten láttam, hogy fent van 3 darab része, ezek valahogy össze is függnek, de az advent children az "alap" film. Fórumokon olvasgattam, és nagyon sokan írták hogy az advenc children jó, de a többi nem nyerte el a tetszésüket, unalmasak. Én úgy döntöttem, hogy csak az advent childrent nézem meg :)
2011. márc. 21. 22:33
 4/6 Thurston ***** válasza:

"Ez igazán nagyon hasznos hozzászólás volt, köszönöm. Ha esetleg a közeljövőben eszedbe jut még ilyen hasonlóan bölcs és hasznos megjegyzés, akkor nagyon kérlek, hogy azt tartsd meg magadnak. Köszönöm"

LOL. Te mondtad, hogy FF rajongóktól vársz tanácsot. Ha nem lett volna egyértelmű, akkor azt próbáltam a tudtodra adni, hogy az ANIME SZAR, ergo AZT TANÁCSOLOM, hogy ne nézd meg...

De jól beégettél a szar szövegértéseddel, hajaj.

2011. márc. 21. 22:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves Thruston nevezetű!

Engedd meg, hogy felhívjam a figyelmed rá, hogy a szövegértéssel inkább neked vannak gondjaid, hiszen a kérdésre a TE véleményed NEM VÁLASZ!

Lássuk csak most, hogy mi is volt a kérdés: "Összesen hány része van a Final Fantasy-nek?"

Erre te ahelyett, hogy értelmesen válaszoltál volna ennyit tudtál csak ide tenni: "Én FF rajongó vagyok, és az anime szar"

Nos ez nem túl sok információ hitvány formába csomagolva, ami -lássuk be- nem túl nagy intelligenciára utal.

Szóval még egyszer leírom, hogy teljesen érthető legyen: Nem az a kérdés, hogy mi a véleményed róla, hanem az, hogy "hány része van?". Tehát még egyszer: "HÁNY RÉSZE VAN?" !!!

Igen, FF (Final Fantasy) rajongóktól vártam TANÁCSOT (nem véleményt!) a fenti kérdésekre vonatkozóan, úgymint: "Összesen hány része van a Final Fantasy-nek?" és "Van olyan oldal ahol online megnézhetem?".

Szóval ha szeretnél válaszolni a kérdésre, akkor most kérlek gördülj fel az oldal tetejére, és olvasd el ismét a kérdéseket, majd azokra válaszolj. De ha nagyon akarod leírhatod a véleményedet is, nem lesz ellene kifogásom amennyiben kulturált formába teszed azt.

Köszönöm kedves Thurston a figyelmedet!

2011. márc. 21. 23:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Most 5.
2020. júl. 31. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!