Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A The Walking Dead egy részébe...

Levente1233 kérdése:

A The Walking Dead egy részébe, valaki nagyon hasonlítzott Trevorra, ő lenne?

Figyelt kérdés
A TWD 6S16E ba a 4:10 nél mintha Steve Ogg-t látnam, ő az?

2017. ápr. 22. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy abban a részben/jelenetben ő van e, de szerepel a twd-ben.
2017. ápr. 22. 20:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz, ja és annyi , hogy szerinted megfogják ölni Negant, vagy meg fog halni?
2017. ápr. 22. 21:14
 3/5 anonim válasza:
Remelem elobb utobb meghal bar nagyon jol jatsza a szerepét
2017. ápr. 23. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen ő játszik benne, Negan jobb keze, tökéletes kis féreg. Sajnos még jó darabig szerepelni fog. Ahogy Negan is. A képregény szerint is még jó darabig, csak elkapják és majd a rácsok mögül keveri a szart. És ezzel el is tudnak húzni még 3 évadot, amit pont akarnak, mivel más sztori már nincs ebben a hülye sorozatban. Szóval nem fog még egy darabig eltűnni. Én épp ezért nem is néztem tovább, hetedik évad első fele annyira undorítóan sok volt belőle, hogy nekem ennyi volt ebből a szeméthegyből. Negan túltolt fa.szkalap, a brigádja is, Rick egy csicska lett, Carol, Morgan is nyálgépek, Daryl bezárva, az összes épkézláb embert elpaterolták a sorozatból és fikarcnyit sem mutatták jelét, hogy Negan egyszer is megijedne. Csak felhúzza az embert az egész. Engem elfelejthetnek ezzel, a FTWD-et fogom csak nézni, azt is addig amíg át nem csap ugyanebbe.
2017. ápr. 25. 21:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Én az egész 7. évadot végignéztem , de negant meg simon nagyon utálom , a 16 rész végén kezdtem örülni , hogy végre megölik, de nem.

És nem rég elkeztem nézni a Fear The Walking Deadet, eddig nagyon tetszik

2017. máj. 1. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!