A Fear the Walking Dead mennyire függ össze a The Walking Dead-del? (leírásban részletesebben)
Lehet hülye kérdés ezt most leszögezem, de azért megkérdezem. :D
Lehet elkezdem nézni a FTWD-et és a TWD-et nem láttam és arra lennék kíváncsi, hogy kapcsolódik-e egymáshoz a két sorozat? Vagy mindenféle TWD-es előismeret nélkül elkezdhetem a FTWD-et nézni? ( márha tetszik a sori akkor nézném tovább )
Remélem érthető volt, ahogy leírtam :D
Köszi a válaszokat előre!:)
Mivel a FtWD az eredeti sorozat spin-offja, így van összefüggés. Ugyanabban az univerzumban játszódik, csak időben jóval eltolva. A Fear-sorozat egészen a járvány kitörésével egy időben kezdődik amikor még az emberiség 1%-a sem zombi, míg a Walking Dead már olyan későn indul hogy lényegében az emberiség 1%-a nem zombi.
A sorozat azt a folyamatot és állapotot mutatja be, amit az eredeti The Walking Dead kihagyott: hogyan szabadult el a pánik, mik történtek addig amíg eljutottak addig a posztapokaliptikus világképbe, amivel az eredeti sorozat is indult.
Ha összefüggést akarsz nézni akkor jó ha láttad az eredeti sorozatot is, hiszen egyik sorozat választ adhat a másik eseményeire is.
Én az eredetit ajánlanám, az sokkal jobb, de te tudod.
Összefüggés egyébként nincs, tehát a FTWD nem fogja elspoilerezni neked a TWD-t, ha ettől félsz. Egy világban játszódnak, de semmi több.
Köszönöm a válaszokat!:)
Nem biztos, hogy nézni fogom.
Amúgy csak egy színésznő miatt nézném a FTWD-et :D
Én azt nem értem Rick az elején hogyan maradt életben a kórházban ellátás nélkül ennyi ideig, hogy körülötte az emberiség 99%-a zombi lett közben. Ez azért nem két nap.
Negant hagyjuk, a lefelé ívelő sorozatot megpróbálják egy darab szarral kiszínezni, ez Negan. Aki még nem nézte jó tanács, csak az ötödik évadig nézzétek, többi felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!