A Naruto című animében, kik tudták elérni, a bölcs formát? És akik elérték mindegyikőjük csak a békákkal kötött szerződést?
Úgy tudom, Minató, Jiraiya, Naruto, és Hashirama is eltudta érni.
jöhetnek a spoilerek nyugodtan.
Hashirama.
elég nagy ahhoz, hogy képes legyen kitanulni a Senjutsu művészetét és ezáltal belépjen a Bölcs formába. Ebben az állapotban jelek keletkeznek a szeme alatt és felett, a homloka közepén pedig egy harmadik szemre emlékeztető forma. A Bölcs forma jelentősen megnöveli a fizikai erőt és a technikák erejét is, használója reflexei és chakraérzékelése is javulnak. Ebben a formában képes egy új jutsut létrehozni. (Senpō: Mokuton: Shin Sūsenju - Valódi Ezer Kéz).
Azthiszem, Kabuto csak remete formában volt.
Viszont Sasuke valami madárral is kötött szerződést, a kígyókon kívül.
A remete meg a bölcs forma nem ugyanaz? Bocs de angol felirattal néztem, nem ismerem a magyar verziót.
Sasuke szerződése a sasokkal csak az idézésre vonatkozik.
A sztori alapján a békáknál meg a kígyóknál lehet kitanulni, de szerintem ez nem zárja ki, hogy máshol is lehetséges.
én is angolul nézem de ahogy értettem kb így van.
a "bölcs" mód (sage mode) az amikor a természeti csakrát magába szívja , a sajátjával keveri (senjutsu) és azt "megregulázza", ha nem tenné akkor az a csakra eluralkodna rajta és átváltozna.
3 hely van ahol ezt ki lehet tanulni :
- Mount Myōboku - itt élnek a békák (azaz varangyok), őket ismerjük
- Shikkotsu Forest - itt a csigák élnek, velük szerződött Tsunade és sakura, de ők csak megidézik a csigákat, nem tudnak senjutsut
-Ryūchi Cave - a kígyófészek, Orochimaru és Kabutó haverjai
Akik ezt képesek voltak elsajátítani:
Fukasaku
Gamakichi
Hashirama Senju
Jiraiya
Kabuto Yakushi
Minato Namikaze
Mitsuki (Manga only)
Naruto Uzumaki
Shima
Gamamaru (Anime only)
Ezektől tök független Sasuke meg a Sas, az ugyanolyan idézés mint pl. Kakashi kutyái, vagy Temari párduca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!