Ez nektek is feltünt? (fairy tail)
Figyelt kérdés
Mavis úgy halt meg hogy megcsókolta Zerefet, és ez végzett vele. És mint később kiderűlt született egy közös gyerekük (August). Ti sem értitek vagy csak én néztem el valamit?2017. ápr. 19. 19:11
1/3 anonim válasza:
Ezt szerintem senki se érti, hogy hogyan is történhetett.
2/3 anonim válasza:
Mavis nem halt meg ugyanugy mint zeref az ellentmondás átkátol szenved,mavis a lumen histar a pincében kristályba van zárva.
3/3 anonim válasza:
Igaz, ez a kérdés régen lett ki írva ,...de én nem értem..August a gyerekük (nem tudom, hogy ez hogyan is jött létre) de Auguston kívül ott van még Larcade Dragneel, aki az apjának nevezi Zerefet.
( [link] )
Most, akkor ő is a fia, vagy csak egy démon, Zeref könyvéből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!