Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én vagyok olyan, akit az...

Csak én vagyok olyan, akit az Avatar ennyire megérintett? Mind a történet, mind az identitás.

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 22:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha tényleg olyan jó film akkor megnézem

itt csücsül a gépemen :D

2010. máj. 13. 22:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Én a Vissza a jövőben-el vagyok így

1. válaszoló vagyok

2010. máj. 13. 22:56
 3/12 A kérdező kommentje:
csak ajanlhatom... rengeteg filmet lattam mar de ennel jobbat sosem...
2010. máj. 13. 22:59
 4/12 anonim ***** válasza:
hát nekem nagyon tetszett, a 3d látvány lenyűgöző volt, de azért nem érintett meg annyira a mondanivalója.
2010. máj. 13. 23:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagy kár. Engem a mondanivalója is megérintett. Bár lerágott csont, de ez is csak azt szemlélteti, hogy milyen is az ember. Figyelemreméltó és tanulságos a történet, a látvány pedig külön is említésre méltó. A mozis világ egyik legkiemelkedőbb alkotása. (Legalábbis egyenlőre. :D)
2010. máj. 13. 23:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Én a mozi után lefekvés előtt agyaltam rajta,de másnap már eszembe se jutott.Jó film volt,dvd-én is megveszem majd,de mondjuk Az Őslakó című filmen egy hétig is gondolkoztam.
2010. máj. 14. 00:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem érintett meg jobban mint 15 éve a Pocahontas, kb. ugyanaz a mondanivalója csak ez film.

Ha szerinted eddig ez a legjobb akkor még messze nem láttál jó filmeket. Vagyis a látványvilága tényleg szuper, no. 1, de a történet meg az üzenet.. semmi extra.

2010. máj. 14. 02:08
 8/12 anonim ***** válasza:
A látványvilágra gondoltam... és azt írtam, hogy az egyik legkiemelkedőbb alkotás, nem hogy a legjobb...
2010. máj. 14. 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Ami elgondolkodtatott benne az,hogy a Naviknak 4 újja volt,az Avataroknak meg 5.Ez még egy hét után is eszembe jutott:).
2010. máj. 14. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
nem nagy durranás, ne igazán jönnek be ezeka sztártrek meg hasonló figurás filmek
2010. máj. 15. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!