Mi az a 13reasons why? Ez milyen sorozat? Mirol szol? Hany evada van? Egy evad hany reszes?
Szia! Én Online nézem feliratosan!
Eszméletlen és egyben tanulságos is.
Magyar címe: 13 okom volt.
Röviden, tömören ennyi:
Egy lány, azaz Hannah Baker öngyilkos lett. 13 oka volt, amiért megtette. Egy felvételben elmondja, hogy mi volt az a 13 ok, és hogy kik miatt tette az öngyilkosságot. Ezeket a felvételeket egy kazettára rakták rá(vagymi ezt pontosan nem tudom, hogy működik ez a kazettásdi) és elküldte egy fiú, Tony azoknak az embereknek, akik miatt Hannah öngyilkos lett.
A sorozat egy fiú szemszögéből van, Clay Jensen, aki szerelmes Hannahba.
Ő neki is elküldték a felvételeket, és ő nem érti, hogy miért van rajta a kazettán,mert ő semmi rosszat nem tett a lány ellen. Ez félig igaz. Clay eléggé meglepődik pár osztálytársának a tettén, amit Hannahval műveltek, ezért eleinte "bosszút" akar állni, mert bántották a lányt. De amikor elér az ő felvételéhez..
Egy évada van eddig és 11 rész van fent csak, összesen 13 részes lesz az évad.
Ma néztem meg a 11.részt.. Sírtam is rajta(érzékeny vagyok).
Ajánlani tudom csak, rohadt jó!
"A netflix az penzert van,nem? Mennyit kel erte fizetni?"
Igen, fizetős, de az első hónap viszont ingyenes.
A havidíjakat megtalálod a Netflix honlapján ( több csomag is van ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!