The 100 (a visszatérők) sorozat 2. évadjához mikor várható magyar szinkron?
Biztos, hogy "nem annyira jó"? Csak mert véleményem szerint az kb 0 költségvetésű magyar szinkron semmit sem ér az eredetihez képest :/ (lehet, hogy nem szoktál még hozzá és azért frua, szerintem adj még neki esélyt feliratosan...sokkal jobben átjönnek az érzelmek, adott helyzetek hangulata, amik az 1 évad után elég nagy szerepet kapnak.)
Na de kérdésre visszatérve :DDD
Én nem vagyok benne biztos hogy lesz a 2. évadhoz szinkron, mivel a készítők azoktól akik már látták végig a sorozatot elég negatív visszajelzéseket kaptak a szinkronnal kapcsolatban...
Ha lesz, akkor én azt mondanám leghamarabb nyáron, de inkább ősszel lesz, de tényleg adj még neki esélyt faliratosan :DDD
Már megnéztem feliratosan a 2. évadot is. Sőt már lassan a 3. évadot is kivégzem :D
Nagyon király sorozat, és tényleg hozzá lehet szokni a felirathoz.
Esetleg nem tudja valaki, hogy jó minőségben (HD-ban) hol tudnám nézni?
Hát én letöltöttem az egészet blu-ray 1080p-ben, ami az eddigi kint lévő s4 részekkel együtt 181GB ami kicsit sok, de hát nah... WORTH :D
Egyébként KODI-ban exodus addonnal is meglehet oldani 1080p-t, nézz utána ha gondolod, itt kicsit sok lenne elmagyarázni.
(Ha esetleg kell torrent link a blu-ray-es verzióhoz azt privátban eltudom küldeni, ide nem teszem ki mert lebannolnak :P (van WEB-DL-es változat is, szintúgy 1080p, de blu-raytől elmarad, viszont cserébe nem sok 100 gb :D))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!