Mi a kedvenc animéd?
Figyelt kérdés
Miért a Naruto?2017. ápr. 15. 19:51
12/16 anonim válasza:
Sok animét láttam már de nálam még mindig a Fullmetal Alchemist:brotherhood az örök kedvenc
13/16 Anim4ever válasza:
Nekem a Fairy Tail és a Bleach viszik a pálmát. Eközül a kettő közül nem tudok választani :3
14/16 anonim válasza:
Jaj, a Bleach még rosszabb, ahogy a kampfer is. Na azt tényleg ciki még nézni is. 😏 A Fariy Tail-t én is nézem azt nyugodtan nézhetitek meg az FMA: Brotherhood-ot is, de a többi egy rakás szemét.
Nem szabad megnézni minden szemetett, mert otakuk leszünk, nem szabad gyerekek!
15/16 anonim válasza:
Kb. ugyanúgy vagyok a Narutoval mint te.:)Én is gyerekkorom óta nézem(néztem,vége lett RIP)és életem első animéje is egyben.Nekem is sok erőt adott és kitartást,hogy ne adjam fel,haladjak tovább:).És olyan borzalmasan éreztem magam mikor kijött az 500., rész hogy az hihetetlen:(.Igaz, hogy most kezdődött el nemrég a Boruto, de mégsem ugyanaz.A Narutoval együtt nőttem fel.De kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a Boruto,úgyhogy biztos hogy azt is végignézem:).
16/16 AnimeFAngirl25 válasza:
A kedvencem az Assasination Classroom, szeretem magát a lerajzolását meg a történetet is, de én főleg Karma-ért néztem végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!