Az új Power Rangers filmből miért hiányzik a fehér ruhás ranger?
Az eredeti sorozat szerint a Zöld Ranger, Tommy Oliver változik át a Fehér Ranger-ré, Tommy-t pedig a második részre tartogatják.
De miután a film nem hozott valami sok pénzt, kérdéses, hogy a folytatás elkészül-e.
Úgy van ahogy a #3-as írja! Szerintem is kétséges, hogy lesz-e folítatása a filmnek. Ja, emg eszembe jutott, hogy az eredeti piros Rangert Jasont később leváltják és utána Rocky lesz az új piros Ranger, de már nem mint vezér.
SPOILER:
Amúgy kicsit viccesnek találom, hogy ebben az új filmben a fekete srác kapja a kék páncélt, ami eléggé ellentmond az erdeti soroztattal, mivel ott egy fekete srác volt a fekete Ranger először. A kék Ranger egy Billy nevű szemüveges fehér srác volt, egyébként ő volt az ész a csapatban. De nyilván 2017-ben túl rasszizmusnak számítana egy fekete srácra fekete páncélt tenni egy filmben..:D
Na meg az a fura leszbikus vonal a sárga Rangernél... Komolyan mostmár minden filmbe muszáj ilyesmit bele tenni? Ettől várják, hogy sikeresebb legyen a film vagy mi..?
#2-es vagyok. Ezekből nem készültek évadok, hanem mindegyik különböző sorozat, legalábbis talán az eredetiből készült 2. évad is, de abból meg csak részleteket láttam, és német csatotnán! A filmet még nem láttam, sorozatból is csak hármat, azokban mind a piros a vezér! Sorrendben:
1. Power Rangers (1993, az eredeti)
2. Misztikus erők (Mystic Force)
3. Túlpörgetve (Operation Overdrive)
Mindegyikben eredetileg öten voltak, később csatlakozott hozzájuk egy 6. tag is: az eredetiben Tommy, a zöld ranger, a Túlpörgetve sorozatban Tyzonn, a higanyranger, míg a misztikusoknál ranger helyett mentorként Daggeron, a Solaris lovag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!