Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a film címe?

Mi lehet a film címe?

Figyelt kérdés

Amire emlékszem belőle.

Egy csákót hibernáltak a múltban a civilizáció még a fénykorát élte.

az okát nem tudom miért hibernálták lehet rab volt vagy egy kísérleti nyúl. meg volt egy társa is aki talán nő volt nem 100% de ő is hibernált állapotba került.

na már most sok sok évvel később ők kiolvadtak és egy oltári buta társadalomban találták magukat.

szeméthegyek minden felé és szemét viharok. Valami néger csákó volt a miniszter elnök. szex kabinok voltak mindenhol kirakva ha az ember éppen azt akarta csinálni viszont a felvételi iq tesztek meg annyiból álltak, hogy kockába kocka körbe kör stb és a formákat a sok nagyokos nem tudta kirakni mert IQ már nem volt :D

Fantával locsolták a növényeket és csodálkoztak, hogy nem nő a cucc aztán aki a múltból jött segített nekik sok mindenben ő lett a nagy okos aki mindent tud és alelnök is lett. moziban a műsor szó szerint egy segg volt ami nem mozog csak időnként szellent egyet ekkor szólalt meg az egyik szereplő, hogy figyi most jön a kedvenc jelenetem :D kb ennyire emlékszem régen sokat nevettem rajta mikor láttam de ez már vagy 6-7 éve és a címét akkor se tudtam nem, hogy még most. ha valaki esetleg tudná és leaírn azt megköszönném :)

2017. ápr. 11. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hülyék paradicsoma
2017. ápr. 11. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2017. ápr. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!