Ha a gyógyírt valaki bevette, miért nem osztozhatnak rajta többen?
Figyelt kérdés
Jó. Tudom, hogy kevés, és gondolom ha levennének x mennyiségű vért Elenatól, akkor gondolom azzal ki is ürülne.
De azért nem hiszem, hogy 3-4 vámpírnak ne lenne elég. Meg, hogy olyan sok kellene.
Mert tulajdonképpen a kis fiola sokszorozodik a vérrel. De azon is gindolkodtam már, hogy magát a gyógyírt is bevehették volna többen.
Szerintem.
Ezért nem is értettem mit vitatkoznak azon, hogy na most Enzo, Damon vagy Kad kapja...
2017. ápr. 10. 02:16
1/1 anonim válasza:
Szerintem ez ilyen, ha nem az egészet veszi be valaki (mondjuk a felét), akkor lehet valamilyen mellékhatása lesz az egésznek, vagy csak félig sikerülne az egész, esetleg sikerülne csak közben belehal az,aki bevette
Legalábbis ez az én elméletem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!