Skamii kérdése:
Tudnátok olyan filmrt mondani mint a skam?
Figyelt kérdés
Skinst neztem. Nekem nrm tetszett. De viszont a skam abba bele oruletem. Ujra es ujra vegig neztem az evadokat. Imadom. Talan azt ami Noora es William kozott jatszodik le. Az a kapcsolat. Masodik evad nagyon tetszett. Olyasmit keresek mint a skam. De nem amator bulizunk es drogozunk sorozatot. Hanem ami Skamrol is szol. Szerelem, csalodasok, egy kis politika. De azthiszem nekem olyan kellene mint Amilyen william es noora kapcsolata. Imadom a szerelmes dramas ilyeneket. Jo ense szeretrh ha nagyon tulzasba viszik. De nalam ez a sorozat igy tokeletes volt. Harmadik evad nem igazan tetszett sajnos. Olyan vagyok h ha elso evadba megvannak a fo szereplok akkor ne legyenek cserelgetve. Mert megorulok xd Imadtam h ok ketten voltak a fo szereplok. Isakos story nem tetszett. Kerlek titeket segitsetek. Utana jartam mar de vagy lattam mar vagy nem az en stilusom. Konyorgok. Skammel alig tudtam lealni. Fejbol tudom a szovegeket amiket mondanak. Foleg azis tetszett ahogy Tomas Hayes alakitsa Williamet. Pont eltalaltak. Nagy fan lettem. Lattam mar a pletykafeszket 9210 kinos az elet csajos oldala tuti gimi skins de nem igazan tetszettek. Nehez eset vagyok. De remelem tudtok nekem segiteni.2017. ápr. 7. 19:34
1/1 anonim válasza:
Shameless (Szégyentelenek) ..kicsit fura :D de vannak benne ilyen cukiskodó, romantikus részek, és nagyon helyes a pasi benne aki meghódítja a csajt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!