Amikor Jiraiya szembekerül Itachiékkal, azt mondta nekik, hogy onnan élve nem távoznak. Valóban elbírt volna Jiraiya, Itachiékkal?
És miért mondta azt Kisame, hogy Jiraiya mellett, mind a katdforgatók, mind az Uchihák jelentéktelenek?
Ennyire tartottak Jiraiyatól?
Szerintem Orochimaru nem volt erősebb Jiraiyá-nál.
Tsunade se, neki a szemébe is mondta Jiraiya, hogy ha elárúlja avarrejteket, megfogja ölni.
Még is alig bírtak együtt Tsunade és Jiraiya az Orochimaru ellen a sima Narutoban aki nincs meg a kezei és így elég szépen elszórakozik velük.
Ha meglett volna a kezei akkor már halottak lennének mert első és második hokagét fel tudja támasztani.Na jó legyen erősebb Jiraiya kicsivel, de Orochimaru akkor is legyőzné őket a két hokagéval.Több tiltott technikája van amivel meglepetést okozhat még.
Ebben igazad van.
Én pl Jiraiya mester helyében, ha gáz van, a békákkal tudod fordított idézés, leléptem volna, a myoboku hegyre.
anomin ismétlem Orochimarunak nem volt kezei. Képzeld el kezekkel és, használná ugyan azt a technikát mint a harmadik hokagénál.
Shippudent nézve Maito Gai a legerősebb már 7 kapuval elveri a legtöbbet. A nyolcadikkal meg megölné őket könnyen őket.
Az új rang sor szerintem a Shippuden alapján :
Kaguya ??? Madara>Kakashi (Kaguya elleni Susano az káprázatos)>Maito Gai (Nyolcadik kapuja)>Naruto>Obito>Sasuke>Nagato(egy egész falut tudott elpusztítani betegen. Képzeld el ha, nincsen betegsége)>
Killer B (könnyen tartotta a lépéseit Itachival is.)>Itachi(Genjutsu az OP)>Orochimaru (visszatért a halálból)>Sakura (megölte Sasori és, segített legyőzni Kaguyát)>Konan(Obito elleni majdnem sikeresen bravúrja)>Deidara (önsemisítő felrobbantássa)>Kakuzu>Tsunade (Tiltott technikája miatt a negyedik ninja háborúban)>Kisame (elbírt a 7 farokkal is)>Gaara (elbírt egy isten verte meteoritott)=Onoki (úgy szintén elbírt egy meteoritott)Jiraiya (csak Naruto Kurama három farkával bírt el)> or =Mei(elpazarodott a potenciálja de, a harmadik farokkal elbírt a falujában ha, jól emlékszek)>A[Raikage](Nem voltak akkora bravúrjai így, nem sokra tartom)>Sasori>Zetsu>Hidan>Asuma (nincsen kage szinten se meghalt Hidan ellen aki a második leggyengébb tag az Akatsukinak)
Borutot nem számítom egyenlőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!