Dr. Csont vége?
Figyelt kérdés
Teljesen biztos hogy a 12. évad az utolsó?:(
Nem lehetséges a folytatás?
AKi nézte esetleg a 12.évad 11.részét az mit gondol mi lesz a vége?:)
2017. márc. 24. 22:28
1/3 anonim válasza:
Én csak egy kis részletet láttam abból, ami elvileg talán az utolsó rész (nem tudom hányadik): Booth és Bons búcsút vesznek a csapattól, a gyerekeikkel elköltöznek messzire. Aubrey kapja meg Booth állását és irodáját, mint különleges ügynök, és nem biztos hogy jól emlékszem, de mint ha Daisy lenne az új vezető antropológus.
2/3 medicopter117 válasza:
Hát sajnos 28-án lefut a 12x12. Nem tudom mi lesz a vége csak annyit tudok hogy Brennan nem fog meghalni.Arról nem is hallottam amit az elöző válaszoló írt...
3/3 anonim válasza:
Spoiler alert
A 12x12 szep resz senki nem hal meg. Es Hodgins vegre tenyleg a laborkiralya lesz :p
*spoiler vege*
Amugy jobb mint vartam de meg neznem legalabb meg ennyi evadon at :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!