Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kaptár utolsó fejezet (Residen...

Kaptár utolsó fejezet (Resident evil finalchapter), milyen benyomást keltett bennetek?

Figyelt kérdés
Nekem személyszerint nem tetszik a menete, a történet üti az előző részek sztoriját.

2017. márc. 24. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:

SPOILER VESZÉLY!

Szia! Nos én még csak tegnap néztem meg és örülök, h nem moziban néztem meg....Olyan szinten baromság az egész, mintha a főcímhez még azt is ki akarták volna írni, h na bakker zárjuk már le valahogy ezt a sorozatot és menjünk dolgunkra....Szóval nem olvastam még sehol értelmes magyarázatot arra, h mi ez a katyvasz. Például: első részben közlik, h a vörös királynőt a rendszergazda vagy programozó vagy ki ábrázolta a saját lányáról...Második részben Charles Ahford a vírus feltalálója, lánya Angela miatt. Nos és ez a gyöngyszem utolsó rész közli, h a vírust Marcus vki találta fel lánya ALicia miatt, aki végül a vörös királynő alakja lett?!? Most ennyire nehéz megjegyezni a kedves rendezőéknek az első 5 filmet vagy ennyire hülyének néznek minket??

Másrészt a vörös királynő egész utolsó részben nyomatja az élet védelmét stb, főleg, h nem bánthatja a dolgozókat, de az első részben gond nélkül kinyírja őket..

Áh napestig sorolhatnám....

A filmről az volt a benyomásom, h nyomasztó unalmas, időhúzó béna verekedős jelenetekkel.No és hol van a sok szereplő? Jill, Leon, Ada? Nem volt pénz neves színészekre már? DE úgy látom egy szappanopera sztár sikerült megkaparintani :D (William Levy-Christian)

Hát kb ennyi....Te mit gondolsz kérdező?

2017. máj. 1. 10:32
 2/2 DexaN válasza:
Abban igazad van a vöröskirálynőt kiről ábrázolták kérdésben, de én még esetleg elnéztem volna nekik az első 2 részben ezt a hibát, viszont az hogy a vírus forrását felül írták... holott a 2. részben egy tök elfogadható történetet adtak a tudósnak aki a lányát akarta megmenteni vele, akit Alice-ék megis mentettek és soha nem került elő a későbbi részekben a kiscsaj, pedig ő is vírusáltal módosított volt, tehát tudott volna zúzni érdekesen és a története is megható volt, de az hogy mindezt semmibe vették az uccsó résszel elfogadhatatlan. Én nem azt mondom hogy ne csinálhatnának még folytatást az uccsó fos rész után, de az legyen pontosabb és ne úgy kapkodják a bunyós jeleneteket, hogy még egy jóérzésű FPS játékos is epilepsziás rohamot kapjon tőle...
2017. dec. 3. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!