Valaki ismer egy jó Gravity Falls fanfictiont?
Wattpad-en százszámra van, de az én kedvenc blogom, ahol /többek közt/ GF fanfic-ek is vannak:
never-marauders-land.blogspot.hu
Köszönöm, utánanéztem a Wattpadnak, de a magyar nyelvűek közül eléggé keveset találtam.
Esetleg tudsz könyvcímeket mondani?
Szia, ha még érdekel, írtam egy listát (meg aztán ki tudja, másoknak is hasznos lehet).
('When gravity calls')
(2 történet 'sorozatok' cím alatt)
(eddig az egyetlen, amit merengőn találtam)
(nagyon esztétikus oldal)
('Valóság az, ami megtörtént': eredeti ötletnek tűnik, supernatural/gravity falls crossover)
Wattpad (itt rengeteg a GF fanfic, de nagyon nehéz jót találni; szerencsére általában már a leírásból kiérezhető, ha valaki nem tud fogalmazni)
(Ha nem találtál magyar nyelvű ficeket wattpadon, az amúgy azért lehet, mert a kereső alapból angolra van állítva (még ha az oldal maga magyarul is jelenik meg). Ezt a 'nyelv' menüpont alatt tudod megváltoztatni ('Choose your Story Language').)
Általános benyomásom, hogy blogspoton több a slash, wattpadon több a self insert/mary sue.
Azt nem tudom, hogy mind jó-e, mert csak néhányat olvastam végig (a slasht meg kifejezetten kerülöm). Ami nekem tetszett, az egy kivételesen fordulatos és fantáziadús billxoc / dipperxoc történet wattpadon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!