The Walking dead. What?
Előre is megköszönném a válaszokat, és kérlek, ne kövezzetek meg, mert nem hiszem, hogy ezzel a kérdésemmel megérdemelném.
A The walking dead jelenetei pontosan hol helyezkednek el a sorozatban? Például a Megváltók területe Virginában van? Ha igen, azon belül hol? Az Alexandria safe-zone és a Hilltop kolónia, vagy a Királyság is egy helyen vannak? A sorozatban haladva ezt nem igazán értettem. A válaszokat előre is köszönöm!:)
Ezekre a kérdésekre szerintem senki sem tudja a választ. A kisebb falvak egymáshoz viszonylag közel vannak, elég közel ahhoz, hogy félniük kelljen Negantől.
Mondjuk ha már itt tartunk, ez az évad számomra eddig elég nagy csalódás volt. Az első két rész nagyon jó volt, de azóta tömény unalom az egész.
Köszönöm a választ!
A második hozzászólónak; Nem véleményre voltam kíváncsi, hiszen mindenkinek meg van a maga dolga, ami tetszik neki avagy sem. Itt nem magamról beszélek, mert nekem például nagyon bejön a sorozat, csak aki más is olvassa ezt, és ő is így érez, ne vegyük el a kedvét akkor tőle :) Szörnyű tud lenni. Ezért ne haragudj meg rám, de tényleg nem azt kérdeztem, hogy milyen véleménnyel vagytok felé, hanem a helyszínek felől érdeklődtem.
Az első kommentelőnek meg köszönöm a válaszát. Így belegondolva valóban Virginia államon belül történhetnek a dolgok, a Megváltók közelében. Ezzel is sokat segítettél! :)
nekem csak az tűnt fel,hogy a tél meg a hó eddig kimaradt.
ősz az viszont volt,úgyhogy dél felé lehetnek ahol nincsen hó és hideg.
pedig ha jól emlékszem alexandria washington felé van valahol,ott meg van tél.
Szia!
Ha még aktuális a kérdésed, akkor tudok szolgálni neked egy linket:
Ez egy Google térkép, tudsz rajta nagyítani, ugyanúgy működik, csak kell egy kis angol tudás.
Ha ránagyítasz akkor az események mellett ott van hogy hol játszódik és ha rákattintasz az ikonokra kiírják mi történt ott.
Ha így sem értenéd akkor leírom neked hogy mi hol van.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!