Egy nagyon régi filmet keresek, tud nekem segíteni valaki?
Figyelt kérdés
Annyira emlékszem hogy a filmben igen sok dinoszaurusz és egyéb fantázialény létezik. A fegyverek hangjára nem ijednek meg, majd valaki rájön, hogy ha valami "modern" hangot hoznak létre az elijeszti őket. Pl a tengeren utazva egy szárazföldnek vélt óriási tengeri kígyót zavarnak el úgy, hogy hosszú rúdra kötött edényekkel (!) zörögnek. valamikor talán a 70 évek elején láttam, és többre nem is nagyon emlékszem :( ( Mintha a címben szerepelt volna az "üstökös" szó ). Tud segíteni valaki?2017. márc. 19. 23:19
1/2 HalkHogen válasza:
Talán Az üstökösön című csehszlovák filmre gondolsz. Olyan 10-15 éve leadta a tévé, akkor láttam.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez az! :) És igen ... nagyon köszönöm :) A jelenet amire emlékszem az 58 percnél kezdődik :)
https://www.youtube.com/watch?v=Mevep311dwA
Nagyon köszönöm mégegyszer !
2017. márc. 20. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!