Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az uralkodónő című sorozat...

Az uralkodónő című sorozat mennyire hiteles, vagy hű a valódi történtekhez?

Figyelt kérdés
Gondolok èn itt Bashra (Sebastian, Henrik fattyú fia) róla nem találok semmit az interneten, hogy lètezett volna. Diane gyermekei közt sem szerepel, a sorozatban viszont ő a fia. Kennáról, a király szeretőjèről sem találtam semmit. Ők lèteztek? Ja, illetve Medici Katalin lánya aki a sötètben bújkál zsákkal a fejèn. Róla sem találtam semmit. Ha ők igazából nem is lèteztek, nem valami hiteles sorozat.
2017. márc. 19. 13:08
 1/1 anonim ***** válasza:
A sorozatnak csak az alaptörténete igaz. Vagyis, hogy Mária Franciaországba menekült, ahol hozzá akart menni Ferenchez. Az is igaz hogy volt 4 udvarhölgye. Azonban a többi nem igaz. Az se igaz, hogy meghalt az egyik udvarhölgye, mivel igazábol az is élt, csak a sorozatban találták ki. Azt nem tudom, hogy Bash létezett e, de azt igen, hogy Katalin relytélyes lánya nem létezett. Meddig láttad a sorozatot? Mert mivel még mesélnék, csak nem szeretnék spoiler lenni.
2017. márc. 22. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!