Az Aranyeső Yuccában című film mikor játszódhat?
Figyelt kérdés
Úgy értem melyik évtizedben körülbelül? Sejtéseim szerint még a 19. századról van szó, de azon belül is mikor körülbelül?2017. márc. 15. 20:15
1/7 anonim válasza:
Nem tudom én se pontosan, de amúgy igen, a vadnyugat leginkább a 19. század második felére volt jellemző, tehát valamikor 1850-1900 között.
2/7 anonim válasza:
gugli, mint olyan, ismerős?
3/7 A kérdező kommentje:
2: na, ezt gondoltam hogy valaki megint a gúglival fog jönni... képzeld el, már többször is elolvastam a cikket, de egy büdös szó nincs arról hogy pontosan mikor játszódik a jelenet... elsőnek köszönöm a választ!
2017. márc. 15. 20:31
4/7 A kérdező kommentje:
*pontosan mikor játszódik a FILM
2017. márc. 15. 20:32
5/7 anonim válasza:
1850 körűl az a koszos , izzadt ,szakadt ruhák milyen jó is az :D
Mikor a fickó megeszi a homokot , eggyik legjobb Bud Spencer film...
6/7 anonim válasza:
Az ördög jobb és bal keze mikor játszódik? Hát nem tök mindegy? Nem hiszem el, hogy emberek ezen rugóznak.
7/7 anonim válasza:
béketeremtő colt-ot használnak benne,úgyhogy jól írta az első,olyan 1850 körül van.
1873ban kapta először a hadsereg ezt a fajta pisztolyt és utána kezdett el elterjedni a civileknél amihez kellett némi idő,úgyhogy az 1850 környéke teljesen helytálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!