Top 10 horrorfilm?
Nekem:
1. Ragyogás
2. Sinister
3. Ördögűző
4. Démonok között
5. A babadook
6. Silent hill
7. Insidius
8. A sziklák szeme
9. Chucky
10. Fűrész
Nálatok mi a rangsor?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!🦄
Rangsorolni nem tudom, de:
Sinister
Sötét égboltok
Kedvencek temetője
Ómen
Az árva
A dolog (1982)
Carrie
A kör
Amiket láttam eddig ez alapján:
10. Végső állomás
9. Agyrém
8. Jákob lajtorjája
7. Félelmetes társaság
6. Démonok 1-2.
5. Rémálom az Elm utcában
4. Sikoly.
3. Halloween
2. Stephen King filmjei
1. Három részes antológiák ( Rémmesék 1-2, Történetek a sötét oldalról, Macskaszem, Hullazsákok stb.
Na akkor most írok igazi horror filmeket mert a fűrészt és a thebabadook ot kivéve csak szar filmeket írtatok. Amik rajta lesznek a toplistámon olyanok amiket írtatok egyértelműen szintén kivételek.A toplistám nem sorrendbe csak úgy:
Rémállom az elmutcában
Horror a szaharába
Dermesztő szél
Insidious
Hívatlanok
Elhagyott szoba
A rettegés háza
Gothika
Az átok 1-2-3
A harag= japán átok
A sejt
Shutter
Varázsgomba
Az egészég ellenszere
Az őrület torkában
Ragyogás
Ház a kísértet hegyen
Jessabelle
Az erdő
A szem eredeti de a remaek is jó
Na ezek közül a horror a szaharábab és a Rémállom azvelmutcában a kedvencem de ezek jók. Valaki tudna ezeknél tényleg ijesztőbett írni. 13 éved vok nem félek egy kicsit sem egyik horrortól se.Még a toplistám is alig ért el hatást. Azt hogy éjszaka el ne aludhak vagy nehezebbeb aludjak egyik film se érte el. És pls ne hogy szar filmrkdt ítjatok mint a paranormal activyt ideglelés grave encounters. Se olyat amit mát előttem írt valki mert azok szarok.
REC 1-2-3
A massza
Körök
Fűrész
Hellraiser
Kocka 1-2
Ideglelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!